ICC (International Chamber of Commerce) är världens största medlemsorganisation för näringslivet bestående av över 45 miljoner företag, organisationer och handelskammare i fler än 100 länder. Det gör ICC till den enda organisationen i världen som med auktoritet kan tala för det samlade globala näringslivet – the world business organization.

ICC Sverige söker nu en policyansvarig (biträdande generalsekreterare). Policyansvarig ska arbeta för att utveckla och stärka ICC Sveriges policyverksamhet och finnas tillgänglig att företräda organisationen och anta generalsekreterarens uppgifter vid dennes frånvaro.

I rollen ingår att ansvara för koordination och ledning av ett ökande antal projekt och kampanjer, vilket inkluderar att även strategiskt stödja pågående förändrings- och affärsutvecklingsprojekt inom ICC Sverige. Vidare ska policyansvarig systematiskt arbeta med att omvandla information från huvudkontoret och den globala verksamheten, såsom nya initiativ och projekt- och påverkansaktiviteter, för att skapa nationella aktiviteter, utskick och projekt. Arbetet består även av att ta fram underlag och formulera tal, uttalanden och sammanfattningar av organisationens ståndpunkter som underlag för organisationens ökade externa engagemang.

Läs befattningsprofilen i sin helhet (PDF)

Ansökningar skickas till icc@novare.se